IMMAF анонсує ексклюзивну політику щодо вагових категорій

IMMAF анонсує ексклюзивну політику щодо вагових категорій, яка додатково захистить спортсменів. Вперше ця політика буде реалізована на Чемпіонаті світу в Узбекистані в жовтні цього року.

Рада директорів висловила свою стурбованість щодо екстремальних методів схуднення, які використовують спортсмени в ММА. Таким чином, за рекомендацією тренерської комісії IMMAF і комісії розвитку молоді було вирішено додати нові вагові категорії, унікальні для IMMAF.

Ці зміни були внесені, щоб мінімалізувати ризик від зниження ваги, що не йде на користь спортсменам, чия безпека є першочерговою турботою. Нова політика, дозволить більшій кількості спортсменів брати участь, запровадивши нові вагові категорії.

У нашому чоловічому розділі серед дорослих та молоді ми представили три нові категорії: суперлегка вага, супер напівсередня вага та супер середня вага.

Було зменшено вагу наших розділів для важкої та суперважкої ваги, щоб дозволити брати участь більшій кількості учасників, але решта категорій залишаються незмінними.

Для дорослої та молодіжної збірної серед чоловіків:

Для збірних серед жінок ми не зменшували вагу, а натомість запровадили дві нові категорії: суперлегка та супер напівсередня вага, які замінять напівсередню категорію.

Для дорослої та молодіжної збірної серед жінок:

Ці зміни були внесені, щоб захистити спортсменів і дозволити ширшому колу учасників брати учать у світових заходах.